کد خبر: ۲۱۰۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۶
بادمجان سیاه را زیاد دیدیم و خوردیم، حالا سفید و گرد آن را هم ببینید و لذت ببرید!
به گزارش گروه وبگردی 20:30؛  بادمجان به شیوه‌های مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد و سرشار از خواص درمانی است.
 
بادمجان معمولاً سیاه است ولی سفید آن هم کشت می‌شود.
 
نوع سفید و تخم‌مرغی آن را به صورت زینتی و گلدانی هم پرورش می‌دهند.
 
این گیاه خوراکی بومی کشور هند است که از آن برای درمان سرطان استفاده می‌شود.




منبع:جام جم

نام:
ایمیل:
* نظر: