کد خبر: ۲۰۱۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
گلرنگ با توجه به خواص دارویی و همچنین کاربردهایش در صنایع غذایی گردش ملی مناسبی را به خود اختصاص داده است.
به گزارش گروه وبگردی 20:30؛ گلرنگ را بیشتر به عنوان جایگزین رنگی برای زعفران می شناسیم! زیرا گل های این گیاه برای رنگین کردن خوراکی ها و بویژه شیرینی ها کاربرد دارد. گلرنگ گیاهی است پرورش آن در بسیاری از نقاط جهان دنبال می شود. میوه گلرنگ دارای پروتئین و حدود 60 درصد روغن است که اگر به طریقه فشار سرد به دست آید روغن خوبی برای تغذیه است. این روغن حدود 7  درصد اسیدهای چرب اشباع شده، 20 درصد اسید اولئیک، 65 درصد اسید لینولئیک و 5 درصد اسید لینولنیک دارد. این روغن دارای چربی‌های اشباع‌نشده فراوان است. کسانی که چربی خون بالایی دارند در آشپزی از این روغن استفاده می‌کنند.

گلرنگ با توجه به خواص دارویی و همچنین کاربردهایش در صنایع غذایی گردش ملی مناسبی را به خود اختصاص داده است. از این رو تولید آن به عنوان فعالیتی سودمند در کشورهای مختلف دنبال می شود که در ادامه به مطرح ترین تولیدکنندگان این گیاه در جهان آشنا می شویم.

برترین تولیدکنندگان گلرنگ در جهان (+عکس)

خواص طبی

(اطلاعات این قسمت از وب فارسی جمع آوری شده است)

گلرنگ از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

خاصیت مسهلی دارد.

مسکن است.

تنظیم کنندهٔ پریود است.

بلغم را خارج می‌سازد.

تقویت کنندهٔ اعصاب است.

برای رفع درد آرتروز و رماتیسم، محل‌های درد را با روغن گلرنگ ماساژ دهید.

استفاده از روغن گلرنگ در غذاها، کلسترول را پایین می‌آورد.

در برطرف کردن تصلب شرائین مفید است.

تقویت کنندهٔ عمومی بدن است.

دردها و ناراحتی‌های قبل از عادت ماهانه را برطرف می‌کند.

داروی مفیدی برای رفع فلج‌های ناگهانی است که بر اثر سکته پیش می‌آید.

مقوی نیروی جنسی و زیاد کنندهٔ اسپرم است.

آب آوردگی را بر طرف می‌کند.

خلط آور است و در برطرف کردن بیماری‌های ریوی مانند ذات الریه مؤثر است.

برای معالجهٔ یرقان مفید می‌باشد.

استفراق خونی را مدارا می‌کند.

از گلهای آن می‌توان به جای زعفران برای رنگین کردن برنج استفاده کرد.

خاصیت ضد تورمی دارد.

معرق است.

منبع:پول نیوز

 

نام:
ایمیل:
* نظر: